Kurs, konferanser og møter

Det er tid for å bestille vinterens og vårens møter og arrangementer! Som gjest har hver gruppe stedet helt for seg selv, uten å bli forstyrret av andre. Spisetider og aktiviteter tilrettelegges og avtales på forhånd. Lunsj og middag blir servert i spisestuen i hovedbygningen.

På møterommet har vi plass til inntil 30 deltakere. Med kinooppsett, annet oppsett  eller helt uten bord blir det plass til mange flere. Av teknisk utstyr tilbyr vi gratis trådløst fibernettverk, flippovere, prosjektor og lerret.

Lier gård ligger kun 1 time og 15 min fra Gardermoen, 20 minutter fra Hamar og Gjøvik og 30 minutter fra Lillehammer. Kommer dere med toget eller langs E6 til Brumunddal, er det bare 5 minutter med bil opp til oss.

Opplevelser på Lier gård

Vi tilbyr matkurs med menyer fra det italienske kjøkken for grupper fra 6-8 personer. Du får med deg ditt eget oppskriftshefte og kan imponere familie og venner når du kommer hjem.

Lier gård ligger ved foten av det populære Bjørgeberget. En tur opp til toppen tar ca 30 min og på toppen kan du få servert drikke og litt fingermat.

Send oss en forespørsel

Felter markert med * må fylles ut.