Overnatting

Oppredd sengI forbindelse med våre arrangementer og under Sommer på Mjøsgårdene tilbyr vi overnatting i 6 landlige og komfortable soverom med til sammen 10 senger. På soverommene er det trådløst internett, landlige blader, morgenkåpe og deilige myke håndkler. Vi serverer gjerne kaffe på sengen!

Ved familiearrangementer er kapasiteten 10-12 overnattingsgjester ved hjelp av reisesenger/barnesenger/ osv. Ved behov for større kapasitet samarbeider vi med Sveinhaug gård og historisk pensjonat og Sofies Stuer.

Det er stille og fredlig når du våkner. Frokosten inntas i spisestuen eller på verandaen. Vi frister med nystekte brød og rundstykker, hjemmelaget syltetøy og annet godt frokostsnadder.

Bestillingsvilkår for privatpersoner:
For at bestillingen av overnatting  skal være gyldig, må rommene forhåndsinnbetales.
Priser: kr 1.980,- for to personer i dobbeltrom inkludert frokost og kr 1.290,- pr person i enkeltrom inkludert frokost.
Ved avbestilling senere enn seks uker før, blir betalingen ikke refundert.
Middag og annen servering betales ved avreise, kontant eller med bankkort eller VIPPS.

Av hensyn til allergikere er det ikke anledning til å ha med seg hunder inn.

Opplevelser på Lier gård

Vi tilbyr matkurs med meny fra det italienske kjøkken for grupper fra 5-8 personer. Du får med deg ditt eget oppskriftshefte og kan imponere familie og venner når du kommer hjem.

Litterære fotbad er vårt eget SPA tilbud. Med bena i varmt vann med fotsalt fra Dødehavet tilsatt eteriske oljer og et glass vin eller en tekopp slapper du godt av. Vertinnen leser og forteller fra det som opptar henne.

Lier gård ligger ved foten av det populære Bjørgeberget. En tur opp til toppen tar ca 30 min og på toppen kan du få servert kald drikke og litt fingermat.